снимка: PixabayТова е традиция от години. Дори пандемията няма да й

...
снимка: PixabayТова е традиция от години. Дори пандемията няма да й
Коментари Харесай

Google предлага много начини за проследяване на Добрия старец тази година

снимка: Pixabay

Това е традиция от години. Дори пандемията няма да й попречи.

Дори и ковид пандемията не може да попречи на дядо Коледа да разнесе подаръците.

Гугъл предлага доста способи за следене на Добрия дъртак тази година - и всички те са на една ръка разстояние.

Когато въведете „ дядо Коледа “ или „ Коледа “ в търсачката, ще видите въртяща се шапка от дясната страна на страницата, която ще ви води в Селото на Дядо Коледа, показва T+L.

 

Това е занимателен виртуален свят с празнични герои, часовник за назад преброяване до огромния ден и разнообразни интерактивни действия.

На   потребителите могат да гледат анимирани видеоклипове за приключенията на дядо Коледа, да вършат свои лични селфита с него, да основават елфи и иглута, да вземат решение пъзели и игри и даже да проследят пътя му в навечерието на Коледа.

Според Гугъл пътуването на Дядо Коледа продължава 25 часа. Той прави първата си спирка малко след 22 часа локално време в далечна Източна Русия, когато е 5 сутринта в Ню Йорк и 11 сутринта в Париж.

Пътят му обаче няма да можете да следите до 24 декември, само че пък можете да играете игри, да летите с горски дух, да карете ски с пингвин, да четете историята за нарвала Оли, да рисувате цветни празнични герои и да се наслаждавате на доста занимателни действия.

Ако имате Гугъл Assistant, можете даже да поискате от него „ да се обади на дядо Коледа “ и да се свържете с някой от елфите в неговата работилница.

Или пък да кажете: „ Хей, Гугъл, разкажи ми смешка за дядо Коледа “, с цел да чуете няколко персонализирани вица за Добрия дъртак.

В огромния ден можете също по този начин да помолите вашия Гугъл Assistant да откри дядо Коледа, като кажете: „ Хей, Гугъл, наблюдава дядо Коледа “ или „ Хей, Гугъл, къде е дядо Коледа сега? “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР